Magyar Pokémon GO blog

Nyereményjáték: TOJÁSLOTTÓ (Frissítve: 2017. február 14.)

2016. szeptember 11. - Tomanovics Gergely

Frissítés: Végre meglett a 9 darab 10 kilométeres tojás, ráadásul pont dupla candy event van, ez pedig a legjobb alkalom a keltetésre! A nyereményjáték meghirdetése óta viszont változott, hogy milyen Pokémonok kelhetnek ki a 10 kilométeres tojásokból, úgyhogy a lottószelvényt is ennek megfelelően módosítottam - akik 2017. február 14. előtt töltötték ki, most megtehetik újra.

A játék egyszerű: Tippeld meg, milyen Pokémonok milyen sorrendben fognak kikelni a tojásokból, és nyerj minőségi Xiaomi Powerbank-et!

A nyeremények:

Dupla telitalálat - a Pokémonok és a sorrend is stimmel: 20 000 mAh,

Telitalálat - a Pokémonok számát eltalálod, csak a sorrend más: 10 000 mAh,

Ha nincs telitalálat, de a tiéd a legtöbb helyesen eltalált Pokémon: garantált nyeremény egy 5 000 mAh kapacitású powerbank. A nyeremény felajánlója a hosszúra nyúló pokémon-vadászatok elkötelezett támogatója, a GreyVshop - megfizethető csúcstechnológia, ahol powerbank vásárlásával a blogot támogatod, és ajándék csapatkitűzőt is választhatsz hozzá :) (A bolt ideiglenesen szünetel, de a nyereményjátékot ettől függetlenül megtartjuk)

Csak töltsd ki a lottószelvényt az alábbi képre kattintva (a többes válaszadás elkerülése érdekében Google bejelentkezés szükséges) és add meg néhány adatodat, hogy fel tudjam venni veled a kapcsolatot, ha nyertél. Vedd figyelembe a vízszintes görgetősávot!

Kitöltési határidő: 2017. február 15. 18:00

tojaslotto.JPG

 

 Addig pedig itt egy (nem saját) videó, ami az ötletet adta: ilyen, amikor egymás után kel ki 9 darab tojás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokemon-go.blog.hu/api/trackback/id/tr211694175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása