Magyar Pokémon GO blog

Gyere vasárnap a Széll Kálmán Térre, zsákolj be egy csomó Pokémont, és kis szerencsével egy Xiaomi Powerbank-et is!

2016. július 28. - Tomanovics Gergely

Elérte az 1000 főt a lájkolók száma a blog Facebook-oldalán, és ahogy ígértem, ezt megünnepeljük egy nagy közös Pokémon-vadászattal 2*5 darab lure module segítségével, ahol szert tehetsz egy ajándék csapatjelvényre, és kis szerencsével egy 5000 mAh kapacitású Xiaomi Powerbank-re is a greyvshop.hu-tól (a GreyVshop a hosszúra nyúló Pokémon-vadászatok elkötelezett támogatója, vásárlásoddal egyébként a blogot is támogatod).

kaleflure_1-recovered.pngA képen a lure-olható Pokéstopok hozzávetőleges helyzete látható: a térről mind az 5 elérhető, és mind az 5 kap egy lure-t, a fél óra elteltével ismét! Ha ritka Pokémont látsz valahol, nyugodtan ordítsd el magad, hogy mások is befoghassák!

A Széll Kálmán Térre esett a választásom: Buda egyik emblematikus helye, nagy szabad tér, könnyen megközelíthető, és 5 pokéstop veszi körbe, így ideális egy jó kis Lure-party lebonyolításához. Ráadásul most szépen kipofozták, ami miatt kifejezetten kötődöm hozzá: a Pokémon GO blog előtti egyik nagyszabású projektem a tér újjászületésének 14 hónapját 4 percben bemutató timelapse-videó volt. Kicsit bánom is, hogy ez a nagy Pokémon-őrület nem tudott 2 hónappal korábban berobbanni: jól mutatott volna a videó végén egy Pokémon-flashmob :)

Az esemény pontos helyszíne és menetrendje: a tér közepén, a régi óra helyén, a metrókijárat és a 61/59 villamosok megállója között levő pulpitus-szerű objektumnál várlak titeket kb 14:30-tól, innen vehetitek fel az ajándék csapatjelvényeket érkezési sorrendben. GreyVshop-logós póló és csapatjelvény lesz rajtam, valamint egy 360 fokos kamera (ja, igen, ez egy másik projektem: a vrvideo.blog.hu-n láthatjátok az első próbafelvételeket, itt is készül ilyen) szóval biztosan meg fogtok találni :)

 

kalef_lure_helyszin.pngA bal oldalon látható fából készült valamit mint ha direkt ilyesmi típusú rendezvények lebonyolítását segítendő tették volna oda, nagy pacsi érte a kivitelezőnek!

Az egyik jelvény hátulján található tűre feltekertem a nyeremény Xiaomi Powerbank átvételére jogosító kupont, a szerencsés nyertes egy rövid interjút követően a helyszínen átveheti a nyereményt (természetesen feltöltve, hogy a Lure Partiban már azonnal használatba is lehessen venni) majd 15:00-tól indul a Lure-őrület: körbejárom és becsalizom az 5 Pokéstopot, majd 15:30-kor ismét - így minimum egy órán keresztül nagyon sok Pokémont össze fogsz tudni szedni, és a következő posztban olvasható trükk segítségével könnyen összegyűjthetsz akár 50 000 körüli XP-t is - így garantálom, hogy aki nem nyer, az sem fog üres kézzel hazamenni!

jelvenyek_nyertes.jpgKeresd a jelvény tűjére tekert papírt! A jelvény elvétele előtt megfordítani és megnézni nem ér :)

Tervezem egyébként, ha majd lehet igényelni szponzorált Gym-et, akkor pont itt, a pulpitusnál felállítok egyet én is - szeretném, ha ez lenne Magyarország első ilyen pokémon-küzdőtere, úgyhogy folyamatosan figyelem, mikor indul ez a dolog. A gym-et természetesen egy hasonló rendezvénnyel fel fogunk avatni, ezen kívül a Facebook-on 5000 lájkolónként megismételjük ezt, a kisorsolt powerbankok összkapacitása mindig a lájkolók számával lesz egyenértékű. Érdemes tehát eljönni, és megosztani a hírt másokkal is :)

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1077976145625361/

A blog Facebook-oldala: https://www.facebook.com/PokemonGObloghu/

FONTOS TUDNIVALÓK:

A villamosra mindenki figyeljen! Nem szeretném, ha azzal kerülne a hírekbe az esemény, hogy valami tökkelütött a kis zöld Caterpie-t nézte, és a nagy sárga Combino nevű másik hernyót nem vette észre emiatt. Lehet, hogy a színe hasonlít Pikachu-ra, de hidd el, a CP-je sokkal nagyobb, és nem lesz nálam Revive, ha legyűr téged. Az emberi hülyeségért nem tudok, és nem is akarok felelősséget vállalni.

Rossz idő esetén a rendezvényt egy későbbi időpontra halasztjuk, nézzétek a Facebook-ot a kezdés előtt. Jelenleg az Időkép 30 fok feletti kánikulát jósol vasárnapra, gondoskodjatok a megfelelő védelemről és folyadékbevitelről - a téren 2 darab ivókút is található, a szökőkút pedig időnként átvált hűsítő permetre, érdemes beleállni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokemon-go.blog.hu/api/trackback/id/tr578916254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása