Magyar Pokémon GO blog

Jönnek a szponzorált küzdőterek és pokéstopok

2016. július 14. - Tomanovics Gergely

Ha a kedvenc söröződtől nem messze egy másik hely saját küzdőteret működtetne, te átszoknál oda? A Pokémon Go fejlesztői ugyanis ilyesmire készülnek: John Stanke, a Niantic vezetője elárulta, hogy nemsokára üzletek, vendéglátóhelyek és más vállalkozások számára megnyílik a lehetőség, hogy a játékban is érdekes pontként szerepeljenek, ezáltal magukhoz csábítsák a Pokémon Go játékosokat. Természetesen a lehetőségért az üzlet tulajdonosának fizetnie kellene, de ha cserébe pokémon-őrült baráti társaságok tömegeit szerzi meg törzsvendégként, akkor mindenki jól jár - főleg a játékosok.

A Gizmodo értesülései szerint egyébként egy Manu Gill nevű ausztrál diák a játék forráskódjában a McDonald's-ra utaló kódrészleteket talált, ami arra enged következtetni, hogy az étteremlánccal valamiféle együttműködés készül. Ki tudja, talán a nem is olyan távoli jövőben a gagyi játékfigurák helyett ritka Pokémon jár majd a Happy Meal menühöz? 

A játék forráskódjának elemzése során további érdekes információkra bukkantak, például arra utaló nyomokra, hogy valóban készül a játékosok közötti pokémon-cserebere rendszer, de találtak új pokémonfajtákat is.

magyar_pokemon_go_blog_facebook.png

A bejegyzés trackback címe:

https://pokemon-go.blog.hu/api/trackback/id/tr528890054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása