Magyar Pokémon GO blog

DDOS-támadás miatt áll az egész világon a Pokémon GO (frissítve: már nem)

2016. július 16. - Tomanovics Gergely

Nem sokáig örülhettünk a hivatalosan is elérhető Pokémon GO-nak: délután egy PoodleCorp nevű hackercsoport frusztrált hülyegyerekekből álló lúzerbanda (akik ha már nem kapnak nőt, inkább mások szórakozásának elbaszásán keresztül élik ki a frusztrációikat) DDOS-támadást intézett a Pokémon GO szerverei ellen, emiatt az pillanatnyilag sehol nem működik.

poodle.JPG

A "hackerek" Twitter-oldalukon büszkén számoltak be dicsőséges tettük eredményéről, hozzátéve, hogy mindez csak egy aprócska kis teszt volt, hamarosan sokkal nagyobb szabású akcióra készülnek.

Remélhetőleg anyuci hamarosan lekever nekik egy pofont és elzavarja őket aludni, mi pedig nyugodtan folytathatjuk tovább a közös nagy csatáinkat.

Frissítés, 18:30 - úgy néz ki, ez meg is történt, nálam legalábbis most megy.

Forrás: The Independent

A bejegyzés trackback címe:

https://pokemon-go.blog.hu/api/trackback/id/tr748894376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása