Magyar Pokémon GO blog

Tippek kezdőknek 02 - Pokéstopok

2016. július 12. - Tomanovics Gergely

A pokémonvadászat mellett a Pokéstopok látogatásával tudsz a játék kezdeti szakaszában fejlődni. A pokéstopokban nem csak a pokémonok befogásához szükséges pokélabdákra tudsz szert tenni, de a szintlépéshez szükséges tapasztalati pontokat is gyűjtheted, valamint tojásokat - mindkettőről külön bejegyzésben olvashatsz később. Komolyabb szinteken pedig más fontos tárgyakra is szert tehetsz, például a csatában megsérült Pokémonokat gyógyító elixírre.

A térképen az alábbi képen látható ikonok jelzik a pokéstopokat: 40 méterre kell megközelíteni, hogy "kipörgesd" valamelyiket. 

pokestopok_hatvanban.png

 Balra: Pokéstopok Hatvan belvárosában. Jobbra: egy hatókörön belül levő Pokéstop kiválasztva

Pokéstopok a térképen

  1. Kipörgethető Pokéstop (kék)
  2. Hatókörön belül levő Pokéstop (kék, felette karika)
  3. Már kipörgetett Pokéstop (lila)
  4. A hatóköröd sugara

A hatókörödön belül levő pokéstopra bökve a jobb oldalon látható képernyő jelenik meg, ahol "kipörgetheted" a Pokéstopot - így jutsz hozzá a benne rejlő kincsekhez. Csak húzd végig az ujjad oldalirányban a képernyőn, és máris láthatod, mit kaptál.

screenshot_2016-07-12-14-57-43_1.png

3 Pokélabda és egy gyógyító Potion a zsákmány - ezek mindig jól jönnek, érdemes gyűjtögetni

A kipörgetett Pokéstop lila színűre vált, és 5 percig nem lehet újra pörgetni. Érdemes olyan területeken gyűjtögetni, ahol kis helyen van sok Pokéstop: Hatvan főterén például pont körbejárom 5 perc alatt a képen látható kb 10 Pokéstopot, utána kezdem újra az elsőtől, így rövid idő alatt összegyűlik 50-100 Pokélabda, néhány tojás, és sok egyéb hasznos tárgy - ezekről a tojások és a játékban használható tárgyak című posztokban olvashatsz.

Következő poszt: tojások

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokemon-go.blog.hu/api/trackback/id/tr958882944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása