Magyar Pokémon GO blog

Trükk: eevee-lúció, ahogy szeretnéd (Frissítve)

2016. július 16. - Tomanovics Gergely

Eevee egy ritka és különleges pokémon: evolúciója során 3 különféle pokémonná tud átváltozni, de hogy a 3 közül épp melyikké, az véletlenszerű. Úgy néz ki viszont, hogy van mód ezt befolyásolni: ha az "eevee-lúció" előtt Pyro, Sparky vagy Rainer nevet adsz az Eevee-dnek, akkor Flareon, Jolteon illetve Vaporeon lesz belőle.

A TheAztek nevű Reddit-felhasználó szerint ez a rajzfilmsorozat 40. epizódjára utal, amikor Ash és bandája találkozik az Eevee-fivérekkel, név szerint Pyroval, Sparkyval és Rainerrel, akiknek egy-egy átalakult Eevee-jük van.

A Redditen többen is megerősítették, hogy a trükk működik, TheAztek is frissítette a posztját, hogy 5 Eevee-ből 5 azzá alakult, amivé szerette volna, valaki pedig videót is készített az evolúcióról. Más viszont azt írta, hogy csak az első Eevee-jével sikerült, a következő kettő nem.

Frissítés, 2016. július 25.: én Vaporeont szerettem volna, elsőre be is jött, másodikra viszont Sparky lett, hiába, hogy ezt is Rainernek neveztem el. Egy kommentelő szerint kétszer egymás után nem választhatod ugyanazt, szóval ha van egy Vaporeonod, utána Sparky és Pyro közül kell választanod, hogy biztosan az legyen, amit szeretnél - egyébként véletlenszerű lesz. Persze így is 1 a 3-hoz az esélye annak, hogy Vaporeon lesz a második Eevee-ből is, de ha nagyon nem akarsz mondjuk Sparky-t, akkor válaszd Pyro-t, az a biztos. Utána természetesen megint lehet Vaporeon.

Ha kipróbáltad, írd meg kommentben, ha sikerült! Ha végre találok én is egy Eevee-t, Flaeronná fogom alakítani, és természetesen frissítem a posztot.

Frissítés #1: A Pokémon GO hivatalos Facebook-oldalán is megjelent az infó, úgyhogy ha valakinek nem sikerül, valószínűleg szerverhiba vagy más bug állhat a háttérben.

eevee_hivatalos.JPG

Frissítés #2: A Pokémon GO Hungary Facebook-csoportban is többen jelezték, hogy sikerült :)

 

magyar_pokemon_go_blog_facebook.png

Forrás: fraghero.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pokemon-go.blog.hu/api/trackback/id/tr1008892834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása